SEA SALT & CHOCOLATE

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 297 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sea salt & Chocolate. Meer weten? Ontdek meer

28 sep 2022 om 9:11 Delivery took almost 1h50mins - mainly due to the restaurant not being ready? Different cakes placed in the same box & got all squished together.
2 sep 2022 om 0:25 Cinnamonrolss lekker, chocolade taart wel heeel machtig maar voor grote eters prima
1 sep 2022 om 22:11 Top!!!
30 aug 2022 om 10:06 Great treats but took long too delivery
28 aug 2022 om 23:17 Duurt het echt een uur om 2 stukken taart en een koekje 2 straten verderop te bezorgen? De chocolate cake was erg droog en saai. De koekjes waren wél nice.
26 aug 2022 om 14:07 I placed an order for 10:45 but got delivered at 11:08
16 mei 2022 om 21:26 De cakes waren super lekker, maar ik heb een uur en 15 minuten moeten wachten.
22 apr 2022 om 21:35 Het eten was lekker, wel kleine puntjes taart. Bezorging heeft er in totaal 50 minuten over gedaan.
11 apr 2022 om 11:01 De cakes waren lekker. Mijn kritiek heeft te maken met de duur tussen bestelling en bezorging. Ik heb bijna een uur moeten wachten terwijl ik in hetzelfde stadsdeel was. Ik vind dat best een lange tijd om te wachten op gebak.